23

Helt igennem dejlig…

Sjældent har mit internet da været så ubelejligt latterligt, som det har været i dag, men sådan var det altså. Jeg havde ellers en aftale med et cetera om opsætning af WordPress og alskens andet internetkrævende, men helt fra tidlig morgen har det været håbløst at regne med noget som helst.

Jeg var så klar...

Så fik jeg til gengæld tid til at arrangere et blødt hjørne, til den kaffe/te vi også skulle have, så helt skidt var det ikke og klokken 13 bankede det på døren. Jeg havde sådan glædet mig, for jeg havde en fornemmelse af, at det her kunne blive rigtigt hyggeligt og jeg tog slet ikke fejl. Det blev alt det, jeg havde forestillet mig og endda meget, meget bedre.

Jeg har grinet i dag og jeg griner stadig, for jeg havde jo også – det er så typisk mig – fået lavet en aftale med en fotograf om at komme og tage billeder til artiklen, der skal bringes i Femina. Det var klokken 14, men som jeg forsikrede et cetera om, “så tager det kun en tyve minutters tid…”, så det var ingen sag, sådan lige at få puttet den slags ind i eftermiddagens program også.

Vi havde altså lige mødt hinanden en lille times tid forinden, da der troppede TO fotografer op og invaderede hjemmet med lys, kameraer og hvad ved jeg. Jeg gloede en smule, for jeg troede jo bare lige, at det kunne overståes på et øjeblik, men sådan leger man ikke i virkelighedens verden.

Det tog halvanden time, hvor en kvinde jeg lige havde mødt, stort set måtte klare sig selv, mens hun fik indblik i hvordan det går for sig, når der er professionelle fotografer på spil. Åh, som jeg hader den slags, men at have hende lige ved siden af, gjorde det tåleligt og morsomt og ind imellem at fotograferne bad mig tie stille, nåede vi da at snakke en del.

Nå men altså… nu havde hun jo nærmest set mig nøgen, så efterfølgende gik snakken, som om vi havde kendt hinanden hele livet. Let og ubesværet er vi nået vidt omkring og hvor har jeg dog hygget mig. Det har været en sjældent god eftermiddag og jeg er helt sikker på, at jeg har lyst til at gentage nogle lignende fremover.

Det er en sjælden gave, at møde mennesker, som med det samme kalder på ubesværet og hyggeligt samvær, men sådan var det og vi har jo også, vil den opmærksomme læser vide, en del sammenfald, hvad angår interesser, steder vi elsker og livssyn i det hele taget. Alt det jeg havde læst mig til viste sig at holde stik. En yderst begavet, meget vidende, varm og nærværende kvinde gæstede mit hus i dag og det er jeg svært glad for.

Lady Plymouth

Ikke alene var selskabet ualmindeligt godt, men hun havde de bedste gaver med. Hjemmelavet Lemon Curd, som jeg glæder mig meget til at smage, Foie Gras, Tapenade og bomstersalt fra L’Ile de Noirmoutier.

Der var endda den smukkeste Lady Plymouth, som dufter helt vidunderligt.

Om vi fik ordnet det der med domænet, spørger du? Nej, ser du… vi nåede det jo ikke helt, men vi rundede da lige computeren… et par minutter… for at se på omtrent alt muligt andet, men altså… vi er jo slet ikke færdige med at snakke, så der kommer flere eftermiddage, er jeg helt sikker på. Faktisk kan jeg slet ikke vente, for det var en skøn en af slagsen.

Du vil sikkert også kunne lide