12

Rigtig god fredag

Jeg har endnu en af de morgener, jeg elsker. God tid, langsom start og kaffe i kruset. Jeg er en langsommelig starter, hvis jeg får lov.

Jeg lister udenfor på bare tæer. Det er dumdristigt, men fristende. Der er ingen varme på denne side af huset endnu, for solen står op ovre på gårdspladsen og haven ligger til den anden side. Det gør ikke spor, for i løbet af en times tid er solen her og så bliver den til gengæld, til den går ned.

Det bliver en fantastisk dag…

Fredag morgen i maj

Græsset er så vådt, at jeg er tvunget til at liste indenfor igen, for at finde et par fodfutteraler. Efter de er monteret, kan jeg fortsætte ned i haven. På hjørnet, lige i den tidlige morgensol, står mit lille Ingrid Marie. Nu springer det ud…

Ingrid Marie

Måske vil det give et æble eller to, når vi når længere hen på sæsonen. Det vil jeg glæde mig til. Det er mit yndlingsæble, som en overgang så ud til at overgive sig til mosegrisene, men jeg er fortrøstningsfuld.

Det står midt i mit staudebed. Et underligt sted for et æbletræ måske, men det ser smukt ud og jeg vil få udsigt til det inde fra det nye væksthus. Det vil jeg holde meget af, er jeg sikker på.

Længere nede i haven står solen allerede klar og bader de resterende æbletæer i det smukkeste lys. Det er svært at være utilfreds med noget som helst, når man skuer ud over blomsterskyerne…

Morgensol i maj

En enkelt times arbejde venter forude. Når jeg kommer hjem igen, er der et interview forude, men efter det er det pinse og jeg skal i den grad NYDE den. Jeg GLÆDER mig. Jeg kan faktisk slet ikke vente.

Rigtig god fredag til dig :-)

Du vil sikkert også kunne lide