5

Fred og ingen fare

Jeg har aldrig kendt mage til varme de serverer denne pinse. Godt man kan trække i skyggen og nyde, at der endda er lunt og dejligt. Jeg læser. Lidt i Umberto Eco og lidt i et nyt bolig/havemagasin, jeg fik fingre i, da vi var oppe at handle.

Jeg er trukket i skyggen

Stakkels Kenneth klarede turen i fin stil og egentlig nyder jeg, at han er sådan lidt vakkelvorn hjernemæssigt set, for så er han så nem. Det betød tre nye, sart lysegule krukker og en smuk hortensia i bagagerummet. Jeg klager ikke…

Hortensia

Jeg har slæbt jord op på terrassen. Potten blev fyldt og hortensiaen placeret. Bagved den står to store krukker med hver sin dahliaknold. To af de i alt fire, jeg har sat, er allerede på vej op. Stor succes, håber jeg.

Hortensia

Jeg er lidt vild med hortensia. Jeg har nogle stykker på terrassen og de har overlevet fint, ser det ud til, men de er jo stadig kun på vej og denne her stod, helt fiks og færdig, og ville med hjem.

Normalt sværger jeg til de blå af slagsen, men denne her er yndig med sine lyserøde tegninger, så den får en chance og faktisk er jeg temmelig sikker på, at jeg ender med at være rigtigt vild med den.

Hortensia

Om et øjeblik skal vi egentlig til at forberede mad til grillen, men vi er temmelig sydlandske hvad angår spisetider og ingen af os er rigtigt sultne endnu, så vi venter måske et øjeblik og læser lidt videre.

Oline gør i hvert fald…

Oline læser

Hun er langt væk i en Stephen King, mens hun gnasker løs af den friske ananas, jeg serverede for et øjeblik siden. Hun er svært tilfreds med livet og så er jeg det også.

Oskar tumler rundt. Smider sig glad i solen, ligger nogle minutter og erkender så, at det ikke er til at holde ud. Så trækker han ind i skyggen og smider sig med et hundesuk…

Rigor Mortis

Jeg morer mig altid kosteligt over hans måde at ligge på. Han ligner en død gris og rigor mortis er tydeligvis indtrådt. Åndsvage hund, men han er ikke sen til at vejre, at der skal kød på grillen om lidt og så er det en helt anden energi, der pludselig indfinder sig.

Vi stornyder, at vi har Kenneth hjemme igen og er samlet. Der er ro og ingen fare. Den slags er der grund til at være taknemmelig for.

Du vil sikkert også kunne lide