10

Os skal de ikke narre…

Vejret er ikke ligefrem havevejr medmindre man ifører sig noget, som kan holde den kolde vind stangen, men der var ingen vej udenom, så Oskar travede slukøret efter, da jeg havde iført mig en lun sweater.

Det ligner regn derude. Det blæser op og mørke skyer driver henover himlen…

Mon ikke det bliver til regn?

Der er ingen regnvejrsgarantier, så der er heller ingen vej udenom en vanding af alle planterne. Det er hyggeligt arbejde, så jeg nyder stille, at blomsterne efterhånden får så megen førstehjælp, at de nok skal overleve.

Oskar sidder pænt på stien imens. Han holder øje med, at krydderurterne ikke stikker af, mens jeg samler puder og tæpper sammen og smider dem ind under halvtaget, så de er i sikkerhed, hvis regnen virkelig kommer.

Oprydning

Lupinerne smider jeg udenfor, for lige at lade dem trække vejret et øjeblik, inden de igen skal ind på spisebordet. De drysser hurtigt, men det plejer at hjælpe med midlertidige ophold udenfor, hvor det er køligere.

Lupiner

Farverne er smukke og varierende. Det kan jeg bedst lide. Jeg har lidt lupiner i staudebedet, men de er allesammen stædigt blå og kun blå. Disse varierer fra creme over lyserød til blå. Det er fordi, de er vilde. Måske skal den blomst ikke tæmmes…

Lupinrig

De vilde er VILDT smukke. Jeg elsker dem og regnen er stadig ikke kommet. Vi kunne ellers godt trænge, sagde hunden.

Du vil sikkert også kunne lide