10

Tidlig, smuk morgen

Solen skinner. Morgenstunden er fyldt med sol og blå himmel og forude venter en lang dag på landevejen, men det gør ingenting, for det bliver gennem et Danmark, som lige nu er utrolig smukt.

Jeg vågnede klokken 5.49 og var frisk og udsovet. Det betød, at jeg stod op før vækkeuret og derfor havde vældig god tid, denne morgen. Morgenkaffen er brygget og dufter så dejligt, at den også vækkede Kenneth, som nu ligger i sengen med en kop kaffe og er svært tilfreds.

Morgenkaffe

Jeg skal gøre i omegnen af 300 kilometer, inden jeg er hjemme igen. Jeg har tiden til det, så det kan sagtens gå hen og blive en skøn dag.

Der er tid til pauser og små ophold undervejs og de dage, hvor jeg har lejlighed til at bevæge mig tværs gennem det nordlige Jylland uden at have mere travlt, end der er tid til svinkeærinder, er dem jeg holder allermest af. I dag skal der svinkeærinder til, tror jeg.

Når jeg engang vender hjem igen, er det weekend. Det bliver en dejlig dag, er jeg sikker på og hvem ved, om jeg ikke finder på at først at vende bilen, når jeg rammer havet helt derude, hvor næsten ingen mennesker bor. I dag har jeg tiden til det.

Du vil sikkert også kunne lide