9

Morgen med forventningens glæde

I mit morgenvindue står syrener. De dufter, da jeg står op og det er dejligt. Duften er forbundet med dejlige, lyse minder. Minder om lange somre, med solbrune tæer, uendeligt med tid og en fornemmelse af, at livet er godt og bliver ved med at være det.

En enkelt gren

Jeg er taknemmelig for, at blomsterduftene kan nydes og ikke generer det mindste. Jeg kender mange, som ikke tåler dem, så det er en glæde, at de er forenelige med min næse.

Jeg har kun taget en enkelt, lille gren med ind. Resten dufter ude i haven. Ligegyldigt hvilket hjørne man går i, står der syrener og minder om, at det snart er sommer.

Syrener

Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel. Det vækker også glæde, for jeg har planer om et besøg i Saltum senere i dag. Det er denne weekend, de afholder Uldfestival deroppe.

Jeg vil gerne af sted, for at finde inspiration og glæde ved fibre. Det er jeg sikker på, at jeg finder deroppe, så jeg sidder stille med morgenkaffen og glæder mig over, at det ligger og venter lidt senere.

Syrener

Der kom ingen regn i går. Der kommer heller ingen regn i dag, hvor himlen er blå og solen skinner mildt over Aalborg. Jeg håber det samme gør sig gældende for Saltum. Jeg vil i hvert fald finde bruseren lige om lidt.

Du vil sikkert også kunne lide