16

Wauw… for en dag :-)

Først af sted i regnen, som gjorde utrolig godt. Både mennesker og planter ser ud til at nyde, at der er kommet lidt nedbør i dag og det har været passende blandet med højt solskin og mindsandten om ikke…

Årets første valmue

Den første valmue tog springet. Regnen har sikkert gjort sit og jeg skal ikke klage det mindste, for den er akkurat så smuk, som jeg husker dem. Forude venter et helt hav af dem. Det bliver helt og aldeles utroligt at skue, er jeg sikker på.

Da Oline kom hjem fra skole, overtalte hun mig til en tur i Storcentret og der skal ellers nogen overtalelse til, men jeg forbarmede mig og så kørte vi ud, for at indkøbe et eller andet HELT uundværligt spil til hende. Vi var forbi Tiger og mindsandten om ikke der stod den frækkeste lille, røde kande og ventede på, at jeg hjemtog den til varm mælk. Det tog ikke mange sekunder at finde plads til den og ti kroner er et røverkøb, for den har den sjoveste facon og næsten samme farve som flamencoskørtet ovenfor.

Eftermiddagen smuttede for mig, for jeg er i gang med at yde førstehjælp til et cetera og det ender jo altid med, at jeg – på trods af sværgen over bedstemors grav – bruger mere tid end jeg lover mig selv, men tingene skal fungere og der skal føles hjemligt for den, som ejer. Nu stopper jeg for i dag, for der er tændt op i grillen og jeg trænger til at strikke en pind eller to bagefter. Aftenen er helliget ingenting. Det er jeg nemlig god til at lave ;-)

Du vil sikkert også kunne lide