14

Fredagsafslapning

Det er fredag – den bedste dag på hele ugen, synes jeg – og der hygges igennem på terrassen. Varmen er helt i top og vi nyder, at der er udsigt til en lang weekend med samme vejr. Det skal blive frygteligt godt.

Jeg samstemmer kalendere, kigger lidt i en ny strikkebog og hækler en lap eller to, for selvfølgelig er der gang i endnu flere lapper, sideløbende med de andre ting, som rumsterer. Farverne var mildest talt underlige på det ene nøgle Noro jeg havde fået bestilt, men forsøges skulle det og måske er farverne ikke lige mine, men jeg garanterer, at også det, som så håbløst ud fra starten, ender op med et smukt resultat. Noro er genialt.

Forøvrigt er der landet yderligere to nøgler herhjemme. Smukke, smukke farver, som ligger og smiler til mig, for jeg er fristet til flere tørklæder, fordi jeg ved, at de bliver smukke, men synes vist også, at der er lavet rigeligt i den model.

Måske noget andet skal på nålen nu. Måske de skal kombineres. Det tror jeg kunne blive rigtigt smukt.

Det er som sagt fredag, så kaffen bliver luksusudgaven med flødeskum og chokolade. Uhm, som det smager…

Livet er svært godt, når udsigten er solskin, tid og familie, synes jeg :-)

Du vil sikkert også kunne lide