22

Grønt er godt for selvtilliden

I dag er jeg grøn. Det sker meget, meget sjældent. Nærmest med års mellemrum, faktisk.

Jeg er absolut sart, når det kommer til den grønne farve i forbindelse med egne tekstiler. Alle farver findes i et hav af nuancer og man kan være mere eller mindre følsom overfor de nuancer. Man kan elske rødt i alle afskygninger eller være vild med enkelte blå nuancer og man kan altså være mere eller mindre følsom, hvad angår farvegradueringer. Jeg er ekstremt følsom, når det kommer til grøn, hvis den skal indkorporeres i mit klædeskab. Det er absolut kun bestemte udgaver af grøn, jeg sådan for alvor kan lide, så jeg bruger så at sige aldrig farven, medmindre den har et par helt bestemte nuancer og så endda kun som accent.

I København faldt jeg over en grøn tunika. Jeg var noget usikker, men kunne alligevel ikke løsrive blikket fra den. Til sidst købte jeg den, velvidende, at den måske aldrig blev brugt. Mit selvbillede hænger absolut dårligt sammen med grønt, men i morges hang den der og kaldte på mig…

Hvad sker der så?

Faktisk når jeg knapt ind af døren på arbejde, før den første kompliment falder. Siden modtager jeg flere, end jeg har tal på og det er da lidt morsomt, for mit forbehold overfor den grønne farve hænger tilsyneladende ikke sammen med, hvad der klæder mig og måske jeg skal revidere den der grønne forskrækkelse, jeg tilsyneladende lider af. Hvis den udløser så mange dejlige kommentarer fra mine medmennesker, kan jeg da vist lige nå at skifte hele garderoben ud inden mandag.

Sikke en skøn start på weekenden :-)

Du vil sikkert også kunne lide