13

Vi skal lige…

Det er slut med udelivet for denne aften. Solen er forsvundet bag de træer, som jeg ikke kunne vente på skulle springe ud. Nu husker jeg hvorfor det tidlige forår er helt specielt. Det er solen på terrassen, lige til den går ned. Skidt med det, for det var dejligt, så længe det varede.

Der skal vandes lidt hist og pist. Og ryddes op…

Tingene bliver samlet sammen. Vandkanden bliver fundet frem og så tager jeg en hurtig runde. Det er godt med sådan en aftenstund med tid til ingen tanker, men jeg opdager, at ingenting forstyrres af fuchsiaen…

Jeg forbinder altså den plante med ældre mennesker og har sådan et underligt halvhjertet forhold til den, for blomsterne er uomtvisteligt smukke, men det er da en underlig tingest, som ikke rigtigt kan bestemme sig for, om den vil være busk, hængemule eller noget helt tredje. Nu hænger den på min væg, for den var til fals for ingen penge en dag, jeg kom forbi. Den har sølvpletter efter et ukendt projekt, som har inkluderet en sølvspray, men det synes jeg er i orden. Lidt uorden er fint med mig.

Mens jeg vander færdigt er der gang i Kenneth og Oskar, som tager en snurretur på græsset.

Krydderurterne vokser til. Snart er hullerne efter Lenes visit forsvundet. Om et øjeblik er der mad. Måske, for vi er ikke sådan at drive ind, når vejret arter sig, men tiden er vist til det, enes vi om, inden vi sætter kursen i retning af køkkenet… og så ringer telefonen lige og jeg skal også lige… og…

Du vil sikkert også kunne lide