33

Syren Babykjole

Tiden går dejligt, når man nyder livet udenfor og jeg sidder stille og hækler, for idéen til en lille babykjole er under udvikling med udgangspunkt i babycardiganen, jeg hæklede i går.

Det går glat. Det er så nemt at hækle, synes jeg. Formgivning med hæklenål er sjovt og let, så der er snart både bærestykke og gang i skørtet…

Pludselig er jeg færdig og kjolen kan monteres. De sidste finesser skal på plads, for der var en grund til, at jeg var i intens forhandling med Ellas mellemste i går aftes. Den syregrønne ville gøre sig godt sammen med den syrenfarvede bomuld, som jeg havde valgt til kjolen.

Lidt spræl skal der vel være… så jeg hækler en blomst…

Da kjolen er færdig, er jeg tilfreds. Den er blevet akkurat, som jeg havde forestillet mig, men…

Den får lige et par syregrønne kanter, nu jeg er i gang…

Blomsten er fri fantasi og den pyntes med en perlemorsknap magen til dem, som er brugt til halsudskæringen. Sådan…

Lige knapt 100 gram bomuldsgarn er der brugt til hele projektet. Den har vel kostet i omegnen af 25 kroner at lave. Det var en billig fornøjelse og jeg synes faktisk, at resultatet er vellykket.

Jeg har ingen opskrift. Der er igen hæklet med mavefornemmelse, så der er improviseret omkring halsudskæring og skørt, men det var ikke vanskeligt. Var det vanskeligt, var den ikke blevet færdig. Når den slags driller, kasserer jeg. Jeg er i virkeligheden en doven hækler.

Jeg tror, at den passer en lille pige på omkring et halvt års tid og jeg nåede lige at blive færdig tidsnok til, at syrenerne stadig gad lege statister. Perfekt!

Nu venter det nyvaskede sengetøj på en tørresnor og det skal det få. I et ruf!

Du vil sikkert også kunne lide