7

Aftenarbejde

Jeg har hørt ukonfirmerede rygter om 1 mm regn i morgen, så alt er kommet under tag… og bagefter er der vandet igennem. Sådan!

Èn sølle milimeter tænker du sikkert nu, men lidt har også ret og ikke om jeg gider, at alle tæpper og puder skal bruge en uge på at tørre alene fordi de sørger for at sluge den smule vand, som blomster og træer kunne trænge så grusomt til. Nu er der en fair chance for, at en enkelt eller to dråber finder vej til bedene.

Resterne af gårsdagens udskejelser står stadig ude på terrassen i form af det gamle, slidte bord, som gjorde pladsen knap så kneben i går. Jeg smed et par lamper på bordet og bildte så mig selv ind, at det kunne være dekorativt i stedet for en irritation. Jeg kan ikke bære det. Mine arme kan ikke holde til vægten, så Kenneth må vente til en anden kommer forbi, så det kan flyttes. Indtil det sker, er det udnævnt til lyseholder.

Der er smukt derude nu. Mørket er faldet på og lygterne står og sender varme ud over terrassen, mens himlen stadig er lys og sommeren banker på. Jeg elsker, når lyset stadig kan findes på himlen, selvom tiden nærmer sig nat.

Du vil sikkert også kunne lide