6

Lidt regn og så Bangsbo

Selvom ingenting endnu er gået til, er det ved at være ved den tid, hvor haven skriger på vand. Vi har været ualmindeligt heldige med vejret heroppe nordpå, så der er ikke faldet en dråbe regn i efterhånden flere uger. Det hele trænger, men det har ikke mistet modet, skal jeg love for…

De kæmpestore valmuer, som blev købt på Bangsbo sidste forår, er gået i gang med at pynte i staudebedet og de ser ikke ud til at være kritisk påvirket af vandmanglen, selvom nogle blade efterhånden er ved at være en smule gule.

De er større end min håndflade, når de lukker op for hele herligheden. Imponerende, er vist ordet for dem.

Der er fortsat masser af knopper og derfor endnu flere blomster i vente, men jeg elsker, at de springer ud i forskelligt tempo. Jeg har lyserøde kæmpevalmuer i lang tid endnu… hvis det bare ville regne lidt i morgen. Be’ om…

Søndag skal tilbringes på Bangsbo igen. Der er Blomsterfestival. Igen i år vil jeg lade mig friste af det hav af forskellige blomster og stauder, som byder sig til i massive farveformationer. Gad vide, om jeg falder over endnu en valmue… eller to.

Du vil sikkert også kunne lide