15

Japansk udfordret

Japanske diagrammer, langsom fremdrift og LANGE rækker af fast- og stangmasker og nu begynder jeg rent faktisk at ane et mønster…

Jeg er frygteligt stædig, så jeg klør på. Det ser ud til at virke med stædig vedholdenhed, for faktisk ser mønstret fornuftigt ud og det ligner endda det, som er afbilledet i bogen.

Morbærsilken er helt fin at hækle med. Jeg skulle lige vænne hænderne til de løst tvundne tråde, men nu glider det ubesværet og resultatet kunne ende rigtigt godt. Der er lang vej endnu og det svinder i silken, men jeg har endnu en portion at gøre godt med, så der er ingen ko på den is.

Jeg fristes til at tage et kig i de andre japanske bøger. Jeg har ikke brug for yderligere projekter lige nu, men man må jo gerne langtidsplanlægge ud over de to stribede drengesweatre en kollega fik mig overbevist om, at jeg er nødt til at strikke til hendes sønner. Garnet skal først købes, så der er dømt rent trav, når jeg kaster mig over dette her projekt inden. Det er temmelig hyggeligt.

Du vil sikkert også kunne lide