8

Der hygges igennem

Oskar er på vagt og holder øje med hvert et skridt mor tager. Vi holder også øje, men der er ikke så meget at holde øje med. Hun har det dejligt og vi nyder, at den sidste del af fredagen kan tilbringes i haven med hende som selskab.

Oskar ved instinktivt, at der skal holdes ekstra øje med hende. Han følger hende rundt i haven og viger ikke mange skridt fra hende. Måske er det bare fordi han er så vild med hende, men det er mere udtalt i dag, end det plejer at være. Hun får meget opmærksomhed.

Selvfølgelig kan hun ikke helt holde fingrene fra staudebedet, men udstyret med en saks og tilladelse til at klippe de afblomstrede lupiner, holder vi hende i skak en tid uden at overanstrenge hende.

Hun er ikke nem at styre…

Mens Kenneth sender røgsignaler til Kina oppe i den anden ende af haven, koncentrerer vi os om at blive i skyggesiden, hvor temperaturen er behagelig. Vi afventer. Om et øjeblik er vi klar til at smide lidt på grillen. Bagefter er der kaffe. Og hygge præcis, som en fredag skal være. Uhm… her er fred og ingen fare.

Du vil sikkert også kunne lide