7

Glæden ved at glædes

Aftenen er stadig ung og den sidste rest aftensol blev nydt på terrassen. Jeg var helt alene. Stilhed og et hækletøj. Det var en lille times tid efter mit hjerte og med passende tid til at dyrke glæden ved at glædes.

Skvalderkålen kom til ære og værdighed i selskab med lidt storkenæb og et par pelargonier, inden jeg satte mig for godt til rette. Iskoldt cola og så hyggede jeg ved tanken om, at jeg er så heldig, at der ikke er bestillinger på tolk i næste weekend. Nu kan jeg komme af sted til Fur.

Jeg har kun været der en enkelt gang, men der var usandsynligt smukt og jeg vil glæde mig til et gensyn med den lille ø i Limfjorden. Alene turen derover bliver fantastisk, for Danmark er smukt lige nu. Jeg vil tage mig god tid til turen, for den er en god del af oplevelsen, som venter forude.

Det er skønt at have noget at glæde sig til. Nu vil jeg glæde mig til lidt timer i sofaen. Det skal gøre godt.

Du vil sikkert også kunne lide