23

Morgenmodellering

Natten har været lidt urolig. Jeg kan godt lide at sove på venstre side. Det kan min krop ikke for øjeblikket, så nætterne bærer præg af skift mellem brat opvågnen og søvn, men det gør ingenting, for der stilles ikke store krav til mig lige nu. Det går an.

Morgenen inkluderer kaffe og solskin. Der er vådt udenfor. Regnen må være faldet i løbet af natten, som jeg ønskede. Nu er der blå himmel og solsorte i travl rutefart mellem græsplænens spisekammer og ungerne i reden.

Jeg beundrer strikketøjet, som er vokset frem mellem hænderne på mig. Farverne er så smukke og garnet så utroligt lækkert. Blødt og let, men med tilpas tyngde. Det er absolut ikke sidste gang, jeg får garn ved Karin. Det er så smukt.

Bærestykket er endelig færdigt. Det var en af de seje, med mange masker og lange omgange til sidst, men belønningen er et smukt og klædeligt bærestykke. Det opdager jeg nu, hvor jeg monterer et par stumper af en plastikslange, jeg fandt nede hos Kenneth. To små stumper på enden af strikkepindene og jeg kan roligt trække i starten på trøjen.

Jeg er lige nået til at samle den. Jeg er begyndt på mønstret, men kun ganske få pinde.

Jeg synes, at den ser frygteligt stor ud og er egentlig stadig i tvivl, da jeg får den på. Ikke omkring kroppen, som ser ud til at passe perfekt, men ærmegabene ser vide ud. Jeg vil ikke have kæmpestore ærmer. Det er netop en af tingene jeg holder af ved mit eget design, at ærmerne er smalle og sidder til. Måske jeg kan regulere det, hvis jeg anstrenger mig.

I første omgang fortsætter jeg ufortrødent. Jeg elsker allerede det garn. Alene det gør trøjen helt fantastisk.

Du vil sikkert også kunne lide