10

Fjorden

Man skal kende stedet, for at vide, at det eksisterer…

Ude i et af Aalborgs industrikvarterer, længst nede for enden af en af de større industrier, i et glemt hjørne, kan man parkere bilen ubemærket, finde den lille grusvej og trave ned til fjorden. Her går køerne på græs og jeg på gamle muslingeskaller og tangrester, men der er næsten stille, selvom lyden af tung industri engang imellem finder vej over fjorden.

I dag havde jeg lige tyve minutter til en tur ned ad stien, for at hilse på kvæg og se lidt fjord. Den slags gør godt, når dagen fortsat er lang og først er til ende engang ved 19-tiden.

Jeg sætter stor pris på, at mine arbejdsdage oftest levner plads til en lille spadseretur i den smukke natur og om sommeren har jeg simpelthen mit ønskejob, når det inkluderer fjordkig.

Du vil sikkert også kunne lide