9

Hovedkuls

Ind imellem går det alt for stærkt for mig. Jeg er alt for distræt, selvom det er hvad jeg plejer at beskylde andre medlemmer af familien for at være. Jeg skulle ikke til “verdens ende” i dag, men kun halvvejs. Godt jeg opdagede det i tide…

På farten nåede jeg lige at konstatere, at køerne bor pænt ude ved Sebber.

Det var inden jeg passerede Aggersundbroen og kunne mærke, at jeg snart gik sukkerkold. Da jeg nåede Vejlerne, var jeg ved at være desperat, men jeg vidste, at jeg ville ankomme til Vesløs Brugs indenfor ganske få minutter.

Jeg drømte om kiks. Ikke almindelige, tørre kiks, men Digestive med mørk chokolade. Hvis de ikke havde dem i Brugsen, måtte de se af at skaffe dem, for jeg TRÆNGTE…

En kvart omgang i rundkørslen senere, parkerede jeg foran Brugsen. Regnen slog ind over landet, men er man desperat, er man desperat. Inden jeg nåede ud af bilen, parkerede en MONSTERSTOR bil ved siden af og spørg mig ikke hvordan, men jeg VIDSTE bare, at det var Steen, så jeg steg ud af bilen, vendte mig mod manden og sagde, omtrent inden jeg havde set, om jeg havde ret, “Hej Steen”.

Jeg havde ret! Det var Steen! Verdens største kram måtte han have og man kan have så mange forestillinger om mennesker, man synes man kender, men slet ikke kender alligevel, men Steen. Ja, han er Steen og det er godt. Virkelig godt.

Jeg glemte kiksene til fordel for nogle minutter på parkeringspladsen i noget der lignede en veritabel syndflod (måske overdriver jeg lidt, men ikke meget). Hvor er jeg GLAD for, at jeg besluttede mig for kiks. Tænk engang, at vi har talt om at skulle mødes så mange gange og så gør det tilfældigt på en torsdag foran Brugsen i Vesløs. Sikke en skøn overraskelse :-)

Du vil sikkert også kunne lide