9

Inklusive frikadellens flugt…

Åh, som vi dog har hygget os. Vi har været med til at fejre studenten. Restaurant, god mad, men allerbedst en smuk ung pige, som er klar til at tage hul på sommeren med en fin eksamen i bagagen.

Der var nogle stolte forældre med ved bordet denne aften. Det forstår jeg godt, for det har ikke været den nemmeste tid at komme igennem eksamenslæsningen, men det er lykkedes og nu ligger sommeren klar for hendes fødder. Åh, som jeg husker den sommer…

Da vi skulle hjem, nåede vi igennem adskillige morsomheder, men bedst var nu da Ella plankede den tværs gennem restaurantens have, for at prøve at lokalisere bilnøglen, som senere skulle vise sig, at ligge i Oles bukselomme. Hold op, hvor jeg grinede.

Jeg har haft det så dejligt. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide