24

Jamen altså!

Nogle gange er jeg glad for, at jeg er sår’n rimelig fleksibel anlagt, for ellers ville jeg få pip af den familie, jeg lever i og med!

Ferieplanlægning er en by i Rusland og den ene er mere tosset end den anden. Oline vil ingenting, Kenneth glemmer at passet skal fornyes og sådan bliver det ved…

Nu viste det sig, at Kenneth også havde glemt, at han har billetter til Leonard Cohen søndag den 6. juli! Det er sådan set midt i vores ferie… og foregår i Århus!

Ind imellem er det nødvendigt at tage førergreb på dem. Det har jeg gjort nu. Jeg har bestemt, at de tager med mig til Berlin. Vi skal hygge, dyrke lidt kultur, caféer og Oline skal have lov til at svælge i alt det sorte tøj, hun kan slæbe hjem. Når vi ikke gider mere, tager vi turen gennem Niedersachsen og stopper, hvor det passer os.

Vi skal være hjemme igen den 5. juli, for jeg har bestilt sommerhus ved verdens ende. En uge ved Vesterhavet. Vi skal til Vorupør. Jeg var vild med det sidst og jeg har allerede bestilt godt vejr. Kenneth kan smutte til Århus til koncert med en god kammerat, overnatte dernede og returnere i løbet af mandagen. Oline har internet, hvis hun ikke kan holde mig ud og imens finder jeg sikkert på noget. Der er masser af hulsten ved Vorupør og jeg gider godt samle.

Den sidste uge af ferien ligger stadig åben, men det viser sig nok, at der er mere, de har glemt, så jeg læner mig tilbage og venter…

Du vil sikkert også kunne lide