7

Snart…

I Danmark er der ingen garantier, når det kommer til vejret. Det kan få Kenneth og Oline til at gå i selvsving over den uge, de skal tilbringe ved Vesterhavet ude ved verdens ende. Jeg synes jo til gengæld, at jeg har været svært forudseende, for jeg har bestilt residens med internet, så de kan få tiden til at gå, hvis vejret ikke passer de sarte sjæle.

Imens vil jeg så nyde – uanset vejret. Jeg får (måske) det bedst tænkelige selskab at gøre det i, for tanten gider godt køre til Vorupør og hun gider, ligesom mig, at strides gennem blæst og regn, når bare vi ved, at der venter varme hjemme.

Jeg håber sådan, at hun finder hul til at smutte op til mig, så vi kan trave lange ture langs havet, samle skaller og sten og få vendt den verden, som nødvendigvis må vendes med mellemrum. Det er jo bare en smuttur sammenlignet med den forrige sommerferie, hvor jeg inviterede på kaffe. Der kørte hun til St. Maxime ved den franske riviera for at få en halvlunken Nescafé. Det her er da “a piece of cake” ;-)

Du vil sikkert også kunne lide