24

Frisk alt for tidligt…

Jeg var oppe klokken 5.17. Herhjemme er det intet problem, at vågne så tidligt. Ingen bestemmer hvornår jeg kan lave kaffe, smutte udenfor og tage haven i øjesyn, sætte mig ved computeren eller danse fandango, hvis det er behovet. Jeg kan gøre, som det passer mig. Og det gør jeg så…

Jeg sætter mig på fars bænk og nyder, at der er fuglesang og bier, som summer og har travlt allerede fra solopgang. Jeg drikker kaffe. Jeg fintænker. Jeg nyder, at jeg er alene for en stund.

I sommerhus i Vorupør er der stranden. Der kan jeg trave ned i de tidlige morgentimer. Gå en tur langs Vesterhavet. Nyde, at der er stille og dagen er ny.

Hvad pokker gør jeg i Berlin? Jeg bliver sindsyg af at skulle sidde på et hotelværelse, så strategisk tænkning er på sin plads. Gid jeg havde en roman, som skreg på at blive læst, men jeg har ingen. Til gengæld har jeg strikkepinde og lyst til endnu en FLS, for den sidste er blevet ualmindelig skøn. Endnu en yndling. Sådan kan tiden vel også bruges i Berlin. I hvert fald indtil almindelige mennesker får øjne… *suk*

Du vil sikkert også kunne lide