18

Ah…

Ah… her er dejligt. Dejligt. Dejligt…

Vi bor i et skønt hus. Kæmpestort med masser af udenomsplads, tre terrasser, to badeværelser og internet. Til nogle af os. Altså…

Hold da helt op med at trække vejret, hvor nogle er blevet skuffede, for Kenneth og Oline kører Vista og så er det altså omtrent helt umuligt at koble på trådløst net udenfor matriklen. Efter sure, frustrerede og indebrændte familiemedlemmer, bestemte jeg, at Oline og jeg skulle se Vesterhavet og sådan blev det!

Vi bor i Sønder Vorupør, men tog bilen og kørte ind til fiskernes småbåde, for der er så hyggeligt derinde, når man bare lige skal trække vejr og grine lidt.

Da vi returnerede havde Kenneth opgivet internettet. Nu er der trusler om en køretur hjem omkring, for at hente Windows XP, som fandeme ikke er så skide besværligt, når det kommer til netværk. Gider han den omvej, skal han være velkommen, for jeg gider ikke frustrerede familiemedlemmer, som får nethunger, når de ved, at det burde være tilgængeligt.

Imens strikker jeg. Og hygger. Og drikker kaffe og cola. Jeg spiser jordbær og har bare tæer. Åh, som her er dejligt og der er en hel uge at tage af og sommervejr igen i morgen :-)

Du vil sikkert også kunne lide