4

Sommerdufte

Morgenen dufter af Vesterhav og hybenroser. Jeg elsker den duft. Jeg bliver glad helt ned i storetæerne og tidligt oppe betyder tidligt ude at tage luft ind, så jeg har været på min første morgentur. En af dem, som minder mig om barndommens somre ved Løkken.

Helt stille er der derude. Vi er ikke mange, som er vågne inden klokken seks, så jeg hilste kun på en ældre mand, som kvitterede med et “Ja, os, som er morgenfriske får den ubrugte luft”, mens han lettede på sommerhatten. Han var rar og glad. Jeg er knapt så glad, for jeg har en venstre fod, som ikke vil, som jeg vil.

Efter turen i Berlin har den besluttet sig for, at jeg har overanstrengt den. Nu trænger den til fred og ro. Noget jeg slet ikke er indstillet på, men når jeg glemmer det, skal den nok minde mig om det, så havet nåede jeg ikke ned til. Det blev til en tur i sommerhuskvarteret vi er installeret i. En blanding af ældre, charmerende sommerhuse og nye, store luksussommerhuse med pool. Jeg foretrækker de ældre sommerhuse. De har charme og minder mig om somre for længe siden.

Nu er kaffen klar og jeg er klar til den, strikketøj og formentlig et par timer i fred og ro, inden resten af familien vågner op til dåd. Det er i orden med mig.

Du vil sikkert også kunne lide