7

Morgenregn

Morgenstunden byder på regn. Jeg har opdaget, at jeg sover i det værelse, som ligger i forbindelse med den overdækkede terrasse. Lyden af dråber på taget var hyggelig, så jeg lod søvnen forlade mig langsomt denne morgen, mens jeg lyttede til regnens musik udenfor og duften af hybenroserne trængte ind gennem det åbne vindue.

Her er helt stille. Det kan jeg lide. Ikke en lyd er der udenfor, når man vågner tidligt, som jeg gør. Kun stilhed og en flok grågæs i træk hen over himlen. Så er den lune dyne et vidunderligt sted at lade dagen begynde. Langsomt.

I nat ringede Kenneth. Eksalteret. Leonard Cohen havde været fantastisk. Han havde også hilst på Fru Kvist og det grinte han noget af. Tænk at blive genkendt, fordi konen blogger… stakkels mand ;-)

Han returnerer til ferielandet i løbet af dagen, men inden skal han vist omkring matriklen derhjemme, for at hente udstyr, så han og Oline kan komme på nettet. Det glæder mig. Så bliver der ro.

Nu er der brygget kaffe. Den dufter lifligt og om lidt er den klar. Udenfor klarer det op og jeg ser blå himmel. Dagen bliver god, kan jeg mærke.

Du vil sikkert også kunne lide