14

Ganske enkelt

Jeg vågner tidligt den ene morgen efter den anden. Måske kunne jeg blive irriteret over det, fordi det ikke bliver til mange timers søvn, men jeg har det omvendt. Jeg elsker det!

Jeg får uendeligt lange sommerdage på den måde. Sådan nogle dage, hvor ikke ét eneste minut spildes på søvn, men hvor jeg vågner frisk og klar mellem 5 og 6. Jeg springer ud af sengen og glæder mig til at tage hul på endnu en dag. Jeg er glad indeni og udenpå.

Jeg er tilfreds med livet, som det flasker sig denne sommer og det at vågne tidligt er ikke nyt for mig, men noget, som har været gemt væk i de mange år, hvor krop og sjæl hele tiden var belastet til det yderste. Da havde jeg brug for søvnen. Det er gået op for mig, at de sidste mange år med Alexander kostede rigtigt mange kræfter. De vender tilbage nu, kan jeg mærke og jeg er så glad for netop det. Det er en gave, synes jeg. Jeg synes vist også, at den er velfortjent.

At vågne klokken fem, lade morgenhår være morgenhår og stikke de bare tæer i sko, inden jeg sniger mig ud, starter bilen og kører en tur ned til havet, det er også en gave. En af de store og jeg er så utroligt glad for, at jeg fik arrangeret denne uge i Vorupør. Den gør så godt for min sjæl, kan jeg mærke.

At lade verden vågne i eget tempo, mens man traver stranden tynd på jagt efter hulsten, se det er lykken for sådan en som mig. Ganske enkelt.

Det bliver forøvrigt en vidunderlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide