9

Sår’n en stille fredag…

Det er ferietid, så den lokale købmand havde billige Dahlia i går, da jeg var forbi. Der er vel ingen hjemme til at købe dem. Nu står der fem smukke, store potter med blomstrende Dahlia udenfor.

Jeg trængte til farver og blomster, for der er lidt sølle på terrassen. Planterne trænger til sol og varme og de er ikke de eneste. Jeg ville nu også gerne…

Jeg glemmer hvert eneste år, at juli har tradition for at være våd og skyet, så jeg sætter næsen op efter stranddage, grillaftener og sene sommernætter, men det er jo ikke sådan, virkeligheden er skruet sammen. Der er ikke meget sommer i juli. Den ligger ofte tidligere og ikke mindst senere, så nu starter jeg snart på arbejde og så kommer sommeren sikkert, men det har nu ikke været helt skidt. Jeg er ikke blevet ramt af specielt meget regn og den danske sommer er lunefuld, så det er vel bare et spørgsmål om beklædning.

Kenneth er kørt til København. Oline og hendes ven sover endnu. Jeg drikker kaffe, mens jeg spejder efter skyerne, som gerne må få plads, når bare de holder tørre. Jeg trænger til aktivitet. Jeg trænger til…

Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg trænger til. Måske bare lidt ud-af-huset og det burde ikke være svært at efterkomme. Jeg har da fire hjul og et rat, men det må blive senere. Lige nu venter jeg på, at de unge mennesker stikker hovedet ud i verden. Jeg kan sikkert komme til at vente længe.

Du vil sikkert også kunne lide