23

Farverigdom

Sommertiden er per definition vores stille periode på arbejde. Vi kan mærke, at det er ferietid. Det gør ingenting, for det arbejdende folk (som i mig) har nogle arbejdsuger, som er overordentlig overkommelige.

Jeg har været på arbejde for i dag. Allerede klokken 9 var jeg hjemme igen. Jeg er disponibel frem til sidst på eftermiddagen, hvis der skulle komme opgaver i løbet af dagen, men erfaringen taler ikke for det, så jeg hygger mig, mens jeg spejder efter den sol, som er forsvundet bag tykke, grå skyer.

Så er det godt, at der er solskin på mit bord…

En kop kaffe og et solidt greb om hæklenålen og så var den farverige trøje færdig. Den passer perfekt. Den er sjov og ikke arbejdsvenlig, men jeg er faktisk lidt vild med den. Jeg synes, at den er glad.

Det er jeg også. Helt ned i maven og storetæerne :-)

Fakta:

Garn: 2 nøgler Kauni Effektgarn á 150 gram, farvenummer 03 EA og 03 EV.

Opskrift: Ingen, andet end øjeblikkets ansporing til ud- og indtagninger.

Hot or not: Ja, varm er den da… og hot… det er den altså også. Jeg gider bruge den. Helt sikkert!

Du vil sikkert også kunne lide