18

Stribeaften

Jeg har hovedpine og er så træt, så hjernen slet ikke kan følge med. Jeg overgjorde vist i går, men det var det hele værd. Jeg hyggede mig frygteligt med at være udenfor en hel, lang eftermiddag og aften. Sommeraftenerne skal nydes og gemmes i hjertet, så de kan tages frem til vinter, hvor udetiden er begrænset.

Der blev grinet, hæklet, hygget, skreget, spist og drukket. Der var stearinlys i natten, vin, gode venner og masser af snak. Det meste af det snak var ikke særligt pænt og slet ikke velegnet for andre ører end lige vores. Jeg kan undre mig over, at vi ender i den slags, men det er vist nærmest en slags naturlov. Ella er den værste!

AC snuppede kameraet. Måske hun skal være fotograf engang, for øje for motiverne har hun og modellernes talentløse optræden, kan hun jo ikke gøre for. Hun fangede mine striber, så nu kan du se dem monteret…

Ella blev startet op på noget der ligner. Nu må vi, om det lykkes. Der er jo absolut ingen garantier, når det er mig, som er ophavsmanden til idéerne, men et forsøg må der til.

Du vil sikkert også kunne lide