8

Vi stak af…

Praktiske opgaver som tøjvask, opvask, oprydning og støvsugning har det med ikke at rende hjemmefra, så en rask beslutning og fyrre minutter senere lå jeg lige her…

Man skal gribe chancen, tror jeg. Nu er der gået timer med at samle muslingeskaller, iagttage mennesker, bade i Vesterhavet, som var akkurat lige så lækkert, som det var i går og i det hele taget bare nyde søndagen.

Stranden var blød i dag. Det krævede dumdristigt overmod, at liste derud, hvor vi kan lide at være. Mange kørte fast og vi var tæt på flere gange, men vi er også stædige, så det lykkedes. Til gengæld så vi mange, som kørte fast og måtte tækkes de unge drenge med firehjulstrækkere og lyst til at tjene en ekstra skilling. Det skal jeg love for lykkedes i dag. Der var nok de første tyve, som måtte til lommen, for at blive trukket fri af sandet.

Vi lå i vandkanten. Helt dernede, hvor sandet ikke skulle være blødt, men…

Vi kørte også fast. Vi er jo ikke overmennesker, men vi har altid et gammelt tæppe liggende i bilen. Ind under hjulene med det og så går det. Nu er vi hjemme igen, solvarme, energifyldte og klar til aftensmad om et øjeblik, men IKKE før jeg har fået en tår kaffe. Jeg har trængt siden klokken to!

Ah, det var en god søndag! Ualmindelig god :-)

Du vil sikkert også kunne lide