26

To nøgler og god tid…

Jamen der sker da lidt, når vi har regnvejr, som i dag. Jeg elsker at sidde lige her, foran computeren, i min gode stol, tilbagelænet med radioen kørende og et hækletøj mellem hænderne. I kruset ved siden af er der kaffe. Tiden strækker sig næsten uendeligt mens jeg veksler mellem bloglæsning, hækling og snak med familien, som pludselig er blevet vældig begejstrede for pauser hernede.

Jeg har snuppet Olines seng, slæbt den herned og placeret den ovre langs den ene væg. Med masser af puder og tæpper er den blevet et indbydende hjørne, som trækker godtfolk til. Det synes jeg er dejligt. Jeg elsker selv at slænge mig derovre med en god bog, så jeg forstår tiltrækningen.

Lige nu har jeg slet ikke ro til at slænge mig. Jeg må lige have én stribe mere. Jeg skal lige se, hvad der sker ved næste farveskift. Først syntes jeg nemlig, at det var ualmindelig grimt. Jeg var klar til at pille det hele op, men stædig er jeg også og så fortsatte jeg. Nu begynder det alligevel at ligne noget, som kunne ende med at være rigtigt sjovt…

Jeg bruger to nøgler Noro Kureyon Sock Yarn (farve S95 og S185) og et mønster, jeg fandt ovre ved Nurhanne, som deler så rundhåndet ud af dem. Det er sjovt. Rigtigt sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide