6

Ventetidsudnyttelse

Mens himlens sluser ind imellem åbnes og lader regn i anselige mængder vælte ned over Gug, sidder jeg indenfor og venter. Jeg hader, når jeg løber panden mod og ikke forstår en rettelse. Så kan jeg ikke komme videre, men må sende bud, afvente svar og… ja, bare vente.

Så stikker jeg hovedet ud i luften. Det gør godt. Der dufter fantastisk.

Lige nu er der tørvejr. Det varer sikkert kun et øjeblik. Der er vand nok at sende, kan jeg se. Himlen er grå og tæt og gemmer på meget mere væde til min have, som ellers har fået så rigeligt. Både den og jeg ville sætte pris på et par dage med strandvejr. Ja, jeg ved det. Jeg er nok vel optimistisk.

Ventetiden kan også bruges på fremskridt i retning af Bobletunika…

Jeg HAR prøvet den. Umiddelbart ser det ud til at det er lykkedes at hækle en fornuftig størrelse. Jeg tror på den! Jeg tror den bliver helt rigtig. En yndling til vinteren.

Nå ja, jeg HÅBER i hvert fald. Mens jeg venter… og venter.

Du vil sikkert også kunne lide