8

Ah, for en dag…

Vi har haft det mest vidunderlige vejr hele dagen. Temperaturen er behagelig, vinden næsten ikke eksisterende ligesom regnen har valgt at holde sig væk indtil nu. Mørket ligger som en dyne over Aalborg, men der er en helt egen stemning, når vi er pakket ind i en blød dyne af grå skyer.

Jeg er færdig med arbejdet for i dag. Om et par timer venter et møde med kolleger og efter mødet er der lagt op til hygge i det gode selskab. Jeg kan kun glæde mig, for jeg er sikker på, at det bliver rigtigt dejligt.

Jeg nåede oven i købet – i en pause – at løbe 50 meter ned ad Hadsundvej, smide mig i frisørstolen og forklare, at der lige skulle tyndes lidt ud i venstre flanke. På to minutter var der igen orden i krøllerne og jeg kunne smutte tilbage på pinden, uden nogen overhovedet bemærkede, at jeg var væk. Smart.

Nu har jeg lige nydt udelivet i haven. Der er skønt og dahlia står på spring overalt derude. Jeg nyder at følge med i æblernes røde kinder. Jeg kan stadig se masser af katost på vej og sneglene har ikke nået at spolere bedene. Om lidt er der figner. Måske nok til syltede figner endda. Og så er der brombær i massevis. Og mynte nok til adskillige glas af den gode gelé. Det er bare at gå i gang.

Dagen er god. Helt igennem fantastisk faktisk.

Du vil sikkert også kunne lide