2

Lige ude om hjørnet…

Mens syltetøjet snurrer på komfuret, tager jeg havesaksen og henter rigdom ind fra bedet. Dahlia i smukke farver. Det tager kun et øjeblik, så er vaserne igen fyldte med friske blomster.

Dahlia er ganske enkelt fantastisk. Den er ikke det mindste krævende, vokser glimrende de fleste steder og jo flere blomster jeg klipper, jo flere kommer der.

Alle de smukke farver og former er rigeligt til, at jeg synes, at man SKAL have dahlia i sin have. Der er altid en, man kan lide, og man bliver så rigeligt belønnet for den smule slid der er ved at have dem. Man kan hente blomster indenfor lige frem til den første frost og de bliver ved med at være akkurat så smukke, som den første de viste i en af sommermånederne.

Jeg savner mine kaktusdahlia, men det er vel i grunden bare at investere, for det er ikke en dyr plante og gider man grave den op ved den første frosts komme, kan man lade den overvintre indenfor og få mindst lige så meget glæde af den året efter.

Gider man ikke, er man enten heldig og den overlever, eller man må ud at investere i nye, men som sagt er det ikke nødvendigvis en stor udskrivning, så gæt hvad jeg gør…

I første omgang sørger jeg i hvert fald for at plyndre dem :-)

Du vil sikkert også kunne lide