15

En hurtig mandag

Dage kan hurtigt forandre sig. Jeg opdagede tidligere på dagen, at jeg er bestilt til at informere hos en kunde i morgen formiddag. Den slags plejer lige at kræve et minimum af forberedelse og uheldigvis havde jeg ikke fået besked, som jeg plejer at få, så jeg gik lidt i panik, for i dag er dagen Olines og der er ikke tid til at jeg kan sætte mig, få samlet materiale og forberede, hvad der kunne være relevant og interessant at dele med morgendagens forsamling.

Heldigvis har vi indrettet os fleksibelt, så den kollega, som passede kontoret i dag, overtog mine timer denne eftermiddag og jeg er nået hjem og har forberedt mig til morgendagen helt uden, at der er gået tid fra Oline, som lige nu er på handlen med sin far.

Om lidt returnerer de. Mormor er inviteret på fødselsdagsmiddag og jeg er bestilt til at stå i køkkenet. Det sker ikke særligt ofte, men på fødselsdage må man suverænt bestemme menuen herhjemme og lige nu er Olines yndlingsmad mine curries, så der er ingen vej udenom. Jeg skal snart i gang med at stege og brase. Jeg gør det med glæde.

På bordet står gårsdagens solsikkeindkøb. De skal pynte på fødselsdagsbordet, som skal dækkes om et øjeblik. Tænk at Oline bliver fjorten. Det er stort og så får hun mig heldigvis sådan til at grine. Hun er et sjovt ungt menneske, med sine egne veje at gå og jeg er hudløs i dag, fordi Alexander i den grad mangler, når vi når til disse milepæle, men når hun så kommer forbi og siger…

Altså er du klar over hvor interessant P1 er efter klokken 23? Jeg elsker altså at falde i søvn til det…

Ja, så griner jeg stille og tænker, at hun er den sjoveste unge jeg kender. Spøjs og helt sin egen, men jeg elsker hende og jeg elsker, at hun udfordrer mig konstant. At hun er videbegærlig, temperamentsfuld, nysgerrig, rummelig og elskelig. Jeg elsker allermest, at jeg har hende til låns lidt endnu. Det skal nok blive sjovt.

Du vil sikkert også kunne lide