19

Kaosreduktion

Det endte med at være en af de seje dage. En af dem, hvor tingene væltede ind hurtigere, end jeg kunne nå at forholde mig til dem. Jeg er stadig ikke god til at håndtere meget mere end én aftale ad gangen, så når mange gerne vil have fingre i mig, aftale tidspunkter for møder, bede mig lave først det ene og så det andet og jeg samtidig skal navigere i en hverdag, som også endte med at være temmelig kaotisk, bliver det pludselig tydeligt for mig, at de gamle “sår” springer op og uroen, alarmberedskabet eller den angstfremkaldte stress – kald det hvad du vil – slet ikke er forsvundet længere væk, end den står på lur bag døren.

Nu har jeg trukket stikket ud. Sådan var det nødt til at være. Jeg er taget hjem, har været praktisk og ryddet op, støvsuget og vandet blomster. Jeg har vasket tøj og skabt orden omkring mig, for det er det akutte behov. De fysiske rammer skal der være styr på, når resten ikke lader sig styre.

Jeg er endt med en tur ned i bedet. Friske blomster skal afslutte denne eftermiddags forsøg på at skabe ro. Der var nok at tage af…

Faktisk endte det med en hel baljefuld smukke Dahlia. Der står stadig blomster tilbage dernede, men disse her måtte med indenfor.

Nu mangler jeg bare at finde noget, at opbevare dem i. Det burde ikke blive vanskeligt. Disse her blomster kan pynte i stort set hvad som helst og tomme flasker, kander og skåle må holde for om et øjeblik, mens vandet til en kop kaffe kommer i kog.

Det ender vist alligevel lykkeligt, helt ligesom det plejer og livet, det er ikke det værste vi har.

Du vil sikkert også kunne lide