30

Benzin til drømme

Foto: Søren Lauridsen

Det er en stor glæde at have muligheden for at arbejde med Sørens smukke billeder. Indien er et af mine drømmes rejsemål, så det er næsten som en forsmag på tider, der forhåbentlig skal komme, når jeg bladrer gennem de fantastiske fotos. Jeg drømmer om en skønne dag…

Jeg synes Indien er fantastisk. Jeg er ikke blind for, at det er et land med mange udfordringer og problemer, men landet og dets mennesker er smukke og eksotiske og har altid virket dragende på mig. Spurgte du mig som barn, hvor jeg allerhelst ville hen, var svaret Indien. Nu sidder jeg og kigger foto efter foto igennem og jeg kan love dig, at min rejselyst ikke bliver mindre.

Tænk om jeg en skønne dag, en tidlig morgen i blåt lys og med varmedis i horisonten, kunne stå foran Taj Mahal og se noget, som bare ligner det, Søren har fanget gennem sin kameralinse. Det gad jeg altså godt.

Du vil sikkert også kunne lide