4

Stævnemøde

Gårsdagens bevidste prioritering gav ro. Ikke ro som i ingenting lavet, for jeg arbejdede faktisk intensivt frem til klokken 21, men det gav til gengæld ro til en stille morgen og faktisk også til at sove længe. Jeg er først stået op klokken 9. Det gjorde godt. Jeg er klar til at tage hul på onsdagens udfordringer.

Jeg arbejder fortsat med fotobogen fra Indien. Der kan gå mange måneder mellem. Søren rejser hele tiden som fotograf, har mange nye fotos med hjem og så skal der skiftes ud og vælges helt nye, tilføjes sider eller flyttes billeder. I pauserne hviler bogen, men nu er vi ved at være ved slutningen af projektet. Om et øjeblik fragtes bogen til Indien, hvor den skal trykkes.

Det hele er foregået via mail. Ind imellem kommer der sjove samtaler ud af det, for Søren forstår ét og jeg noget andet. Det kan vi heldigvis grine af, men i dag har vi sat hinanden stævne. Det er ikke lykkedes hidtil, for når jeg kom til Sjælland, var Søren ude på eksotiske rejsemål, men i dag er han i nærheden og kommer her over middag. Det bliver helt sjovt og meget rart endelig at få sat ansigt på.

Inden jeg når så langt, skal jeg igennem de sidste rettelser, så der forhåbentlig kun er finpudsningen tilbage, når Søren igen tager herfra. Jeg har nok at tage fat om, så det er vel bare et spørgsmål om at tage mig sammen.

Du vil sikkert også kunne lide