16

Varierende ørepynt

Gårsdagen bød jo på mange fristelser og deriblandt en frygtelig mængde smukke smykkestene. Jeg kunne ikke modstå fristelsen og fik nogle stykker med hjem til mørke vinterdage…

Jeg har det sådan, at jeg i virkeligheden ikke er til alt for meget glimmer i ørerne, men jeg synes det er pænt med øreringe. Det kan være svært at finde øreringe, hvor stenene ikke er suppleret med små stykker sølv/guld, som accenter og så bliver det ofte for meget for mine øjne og jeg vælger fra, fordi jeg synes, at øreringene stjæler al opmærksomhed.

De smukke stene er smykker i sig selv, så jeg synes ikke, at der skal være noget til at forstyrre. Det er nemt løst og tilmed både praktisk og billigt. Ørekroge med mulighed for lynhurtigt at skifte stenene ud…

Nu har jeg nogle forskellige ørekroge liggende i både sølv og guld. De varierer i længde og udformning. Jeg kan lynhurtigt vælge sten om morgenen, sætte dem på ørebøjlerne og jeg får øreringe, som passer lige akkurat til mig. Enkle og ikke så larmende, at jeg ikke kan holde det ud. Smart, synes jeg.

Du vil sikkert også kunne lide