29

I am is…

Kenneth handler med hele Europa. Han har sin polske forbindelse, som ind imellem foranlediger temmelig morsomme… hmmm… ja, samtaler kan det næppe kaldes, men telefonlydsudvekslinger er vel det tætteste jeg kommer på, hvad der foregår, når han ringer her til.

Han taler ikke tre ord engelsk. Han taler POLSK. Jeg taler ikke polsk. Jeg taler 7 ord engelsk. Vi udveksler lyde. Frustrationen hos den polske forbindelse vokser proportionalt med, at jeg taler engelsk til ham. Nu er jeg begyndt at lade være. Jeg lader bare ham om at tale. Polsk.

I en rivende strøm af voksende frustration over, at han ikke kan gøre sig forståelig, når han gerne vil fortælle mig, at jeg skal ringe til Kenneth, for at sige, hvor de kan mødes et eller andet sted nede i Tyskland, taler han højere og højere. Til sidst lægger jeg røret på.

Nu har han taget andre midler i brug. Han sms’er. I dag modtog vi denne:

I am is 300 km

Vi er ikke sådan at slå af pinden, så Kenneth er kørt i retning af Tyskland. Vi satser på, at det betyder, at polakken er 300 kilometer fra den dansk/tyske grænse. Hvis ikke, så er vi tabt bag af den polske vogn. I dén grad!

Du vil sikkert også kunne lide