20

Halvfærdigt er også hyggeligt…

Mit køkken dufter af kylling. God, økologisk kylling, som er smidt i ovnen med lidt krydderier og ellers ingenting, for i aften havde vi lyst til at gnave.

Køkkenet fungerer. Ligesom resten af huset, er der hjørner, som til stadighed mangler at blive færdige. Jeg tror aldrig, vi når det. Jeg tror, at vi kan påregne evighedsprojekter, som den kogeø, der skal bygges om, men endnu ikke er blevet det. Den kræver flytning af både dør og vindue, så det er ikke nogen lille opgave. Det er opgaverne sjældent herhjemme, så vi lever med. Kender du ikke det? At leve med…

Det samme kan siges om manglende skygge- og kantlister, halvdelen af mit værelse, stuens vægge og så kunne jeg ellers fortsætte i det uendelige. Hvis vi nu var lidt mere perfektionistiske, var tingene sikkert ordnet forlængst. Vi er meget mere fokuserede på at have det dejligt og det kan vi sagtens finde ud af at have i halvfærdige rum. Det handler vel bare om sjæl, hjerte, halvmørke og tilstrækkeligt med tændte stearinlys, ikke?

Du vil sikkert også kunne lide