4

Støvlelægge, nej, det tror jeg vist ikke…

Jeg står godt fast i blæsevejr. Jeg er – uagtet selvbedrag og flyvske drømme – ikke sådan et siv, som vælter ved den mindste vind, men jeg er såmænd også plantet på ekstra solide egestammer, som ikke lader mig pådrage skader, som kan henføres til vind og vejr. Endnu har der vist ikke været den orkan, jeg ikke kunne forcere uden de store problemer, så forsikringsselskabet har fred for mig på den front.

Lige nu strikker jeg sokker, som kan varme tæerne. Vinterstøvlerne er i hus, for jeg har nemlig fundet ud af, at jeg slet ikke er til ubekvemt fodtøj og derfor går jeg gerne i flade snørestøvler. De laves til egestammer. Om et øjeblik kan jeg finde støvlerne frem og trække sokkerne på. Det skal blive godt.

Jeg elsker mine langskaftede snørestøvler med plads til tæerne…

Støvlelinks:

Du kan specialdesigne din egen støvle lige her hos Duo. Mål indtastes, model vælges og så venter støvlerne lige om hjørnet.

Mange har spurgt efter El Naturalista, så her er en mulighed for måske at finde noget, som du kan lide.

Du vil sikkert også kunne lide