50

Opskrift på Klokkeblomst

Jeg tog mig lige gevaldigt sammen og startede i går aftes på skitser, beregninger, mål omsat til masker og andet sjov, som følger med, når man skal forsøge at omgøre idé til noget, som også andre kan forstå.

Jeg synes, det er pokkers svært. Det tager mig lang tid og jeg er så hunderæd for, at jeg laver fejl undervejs, men jeg kløede på igen, da jeg kom hjem fra arbejde i dag.

Nu er resultatet her. En opskrift på Klokkeblomst.

Bemærk venligst, at det er TIDLIGT om morgenen – men jeg har BaByliss-stylede krøller og nydelige er de da egentlig, når nu mennesket under dem ligner noget, der er løgn.

Klokkeblomst kommer i fire størrelser. Du kan lave den i small, medium, large og X-large, så det går vel an for de fleste. Desuden er mønstret lavet sådan, at du kan vælge mellem enten at hækle sweateren eller cardiganen. Begge er inkluderet i opskriften.

Jeg har lagt opskriften til salg på Etsy. Derude kan du også læse om de færdige mål på trøjerne.

Jeg håber, at du har lyst til at hækle en Klokkeblomst eller to :-)

Du vil sikkert også kunne lide