8

Aftenstille

Søndagens seneste timer er tilbragt i mit hyggelige hjørne, hvor jeg sidder, som prinsessen på ærten. Der kan jeg smide fødderne op, hente tæpper til varme og hygge, drikke kaffe og strikke, som jeg lyster, så det gør jeg. Imens tørrer Porom. Det gør den langsomt, men det går an, for jeg har ikke brug for den i aften. Jeg har tændt et hav af stearinlys. De varmer, men jeg er villig til at forhandle om den brændeovn nu.

Inde ved siden af fifler Kenneth på sit værksted. Jeg kan høre, at han er koncentreret, mens han udforsker teknikker, som jeg overhovedet ikke har forstået effekten af, men de er vigtige. Det siger han og hygger sig. Så hygger jeg mig også.

Jeg strikker bare. Tanketom sidder jeg i hjørnet og lader mørkegrå alpaca glide gennem hænderne, mens jeg nyder DR2’s underholdning. Det passer til mig. Der er lige tilpas med hjerneføde. Ikke for meget, men heller ikke for lidt. Sådan skal en søndag aften være. Ah…

Du vil sikkert også kunne lide