14

Skøn tirsdag

Jeg tog lige en tur ned omkring Vejgård Torv og P&P, for der var lidt tomt i garnreolen. Ikke tomt, men tomt for det, jeg skulle bruge.

Der blev provianteret og måske også lidt rigeligt, men sådan går det gerne dernede. Lidt gråt til en kopi af Annes lille store halsting. Lidt mere gråt, brunt og vintermarksfarvet strømpegarn og så lidt lækkert, tykt og smukt brunt uld til en Habitat til Kenneth. Nu er der projekter nok til resten af ferien. Skønt.

Når jeg er på Vejgård Torv er der kun 1½ minut op til Ella, så det var nærliggende at smide et bundt roser, en bakke flødeboller og bilen op forbi hende. Der er altid kaffe og godt selskab at få deroppe. Også i dag.

Nu har jeg kidnappet familien, for vi skal have gammeldags hakkebøffer med masser af bløde løg og den slags skal man dele. Mit hjørne er snuppet… og det er ikke af mig…

Jeg sidder bare på en pind. Næsten… men jeg hygger mig frygteligt :-)

Du vil sikkert også kunne lide