30

Vandhunde

Tolke drikker vand. Tolke drikker meget vand. Af grunde, som jeg ikke kan forklare, bliver man frygteligt tørstig af at tolke tegnsprog. Vi er nærmest kendte for at slæbe rundt med vores vandflasker, hvor vi kommer frem. Vi trækker dem op af tasker, sætter dem de underligste, men helst tilgængelige steder, så vi kan væde halsen med jævne mellemrum og vi genbruger flasker. Vi gemmer de let genkendelige, for så er det nemmere, når kolleger mødes. Vi kan kende forskel. Vi klistrer labels på med navn. Vi binder kunstfærdige sløjfer om flaskerne og er i det hele taget temmelig kreative.

Nu har jeg læst, at der er uhyggeligt mange bakterier i sådan en vandflaske. Faktisk blev jeg lidt smådårlig, da jeg læste, hvor befængt vandet i en genbrugt flaske er, selvom man tror, at den er skyllet og rengjort. Jeg gjorde noget ved det og købte et par flasker, som er let genkendelige, men ikke mindst nemme at rengøre.

Klean Kanteen laver genbrugsflasker, som er produceret under hensyn til miljøet. Alle produkter er produceret under kontrollerede forhold med behørigt hensyn til både etiske og moralske standarder og så kan skidtet tåle en opvaskemaskine, så jeg er sikker på, at de hele tiden er rene.

Flaskerne produceres i et hav af størrelser, mange farver og med et bredt udvalg af låg, så man kan indrette sin flaske akkurat, som det passer sig bedst.

De er produceret i rustfrit stål og er derfor ikke en letvægter, men til gengæld slipper man for underlige og uigennemskuelige belægninger indeni dem.

Jeg var ret forelsket i både den brune og den orange flaske, men endte op med en smuk grøn og så den lyserøde, som egentlig ikke umiddelbart faldt i min smag, men da jeg så, at de donerer 20% af salget af den lyserøde model til forskning indenfor brystkræft i hele oktober måned, måtte det blive den.

Den er ret fræk, nu den står her og blinker, så det er i orden.

Jeg har bestilt den model, som rummer lige godt en halv liter. Den kan ligge i tasken uden at give rygskader og så kan den smides i opvaskemaskinen om aftenen, så den er klar til brug næste morgen. Jeg ender med færre bakterier i maven. Bare jeg nu kan tåle det…

Du vil sikkert også kunne lide