5

Onsdagsfri

Det er onsdag. Jeg plejer at have frygteligt travlt. I dag er anderledes. Jeg har bevilget mig selv en fridag. Jeg har besluttet, at den skal være praktisk. Her trænger til en kærlig hånd og jeg er næsten klar, for der er grænser for galskaben og derfor har jeg også bevilget mig selv en langsom opvågnen.

Jeg drikker kaffe, hygger med Kenneth, som er på vej til København, spiser en dejlig, moden pære og regner med at morgenhåret kommer til at holde mere end formiddagen ud. Sådan må det gerne være. Jeg skal ingenting.

På bilturen til Hamborg strikkede Hanne på en nederdel. Den blev så fin og jeg blev inspireret, for den hæklede af slagsen har ligget alt for længe og kigget på mig. Selvfølgelig er jeg i gang og den vokser støt og roligt, mens den solgule Allan Tornsberg ligger og skriger efter de sidste 20 pinde. Måske jeg lige tager mig sammen senere i dag.

Jeg elsker, at jeg har FRI. Det er alt for længe siden jeg sidst har haft en onsdag uden bunker af opgaver. Det var på tide at få genoptaget den luksus, kan jeg mærke. Ah.

Du vil sikkert også kunne lide