26

Jeg har været så dum…

Måske ved du det godt, men jeg gjorde ikke…

Med Knitpicks følger strikkepinde, wirer, endestoppere og så denne lille metaldims, som jeg ærlig talt absolut ingen idé havde om, hvad skulle bruges til…

Susanne, min kusine, har ladet sig lokke i fordærv og har derfor også investeret i et sæt Knitpicks, men hun er nu ikke sådan at snyde, så forleden, da hun var i Designværkstedet for at proviantere, spurgte hun derinde, hvad den skulle bruges til.

Det er selvfølgelig en pind-til-wire-strammer!

Ha! Nu glider pind og wire absolut overhovedet ikke fra hinanden mere. Ha! Ha ha ha… hvor har jeg været dum. Det er jeg ikke mere.

I går blev jeg klogere, end jeg var i forgårs. Måske lykkes det mig også at udvide hyacinten i dag. Jeg har potentialet.

Du vil sikkert også kunne lide