12

Man må godt ønske…

I Hamborg købte jeg et halstørklæde i de smukkeste farver. Det har hængt på mig siden. Ren uld og alligevel blødt som en sky. Jeg elsker det og så passer det frygteligt godt til efterårets sidste farver.

Jeg pakkede det tæt om halsen da jeg forlod det sidste sted på jorden, jeg selv ville have valgt at være. Lige der, hvor Alexander døde for to år siden. Jeg kunne ikke holde ud at skulle vente neden for hovedindgangen, lige nedenfor den forbandede stue, så jeg begyndte at gå hjemad, mens jeg håbede, at min kørelejlighed ville få øje på mig.

Det lykkedes heldigvis og inden nåede jeg oven i løbet at se, at den lille Butik Lene på hjørnet af Parkvej fører mine røde støvler. Jeg elsker dem.

Her stod de i en rød lakudgave i vinduet, men den skal jeg nu ikke have. Nej, jeg tænker, at jeg snart har fødselsdag og mine fødder holder så frygteligt af mig, når jeg tager støvlerne på, så findes de mon i sorte nede i butikken. Det må jeg finde ud af. Snarest.

Man må nemlig godt ønske, bare det er i tråd med virkeligheden, for ellers ville jeg nu have foretrukket at ønske en helt anden udgang på november, dengang for to år siden.

Du vil sikkert også kunne lide